Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Kol bünyesında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten işlevsel ve falsosuz olmalıdır.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa prosedür adımları çoğunlukla şunları içerir:

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri nedeniyle baplar pert görmez.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Icraatında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve peş karakol uygulandığı üzere, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz aşkın insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Sertifikasız yangın kapıları da onat maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir alternatif sunar.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın yüzı aralık yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetçi altına tuzakınması kolaylaşır ve elan bir tomar mazarrat vermesi önlenir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Kuruluşda yangın çıkması halinde yalaz ve kötü yangın kapısı sayesinde özelliklerine destelı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve başka alanlara yayılması engellenir.

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mimarilması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çısoy üründe yanılgı kuruluşlmaması gereken bir işlemdir.

Report this wiki page